Рисова вермішель як приготувати
Існує 3 основні методи приготування рисової вермішелі в залежності від її цільового призначення:
Метод 1. Залити теплою водою.
Підійде Вам якщо Ви вирішили приготувати з вермішелі іншу гарячу страву, наприклад "Пад Тай" або просто суп.
Дістаньте рисову вермішель з упаковки і акуратно помістіть у велику каструлю або миску.
Діставайте вермішель дуже обережно, так як в сухому вигляді її легко зламати.
Покрийте вермішель теплою водою, не гарячою, і залиште на 7-10 хв. Після чого злийте воду, промийте холодною водою, щоб зупинити процес приготування і знову злийте воду.
Так як вермішель приготовлена тільки частково, на наступному етапі перекладіть в іншу страву, але якщо Ви не плануєте додавати вермішель відразу, змішайте з невеликою кількістю оливкового / кунжутного масла, щоб запобігти висиханню або злипання і зберігайте в герметичному контейнері при кімнатній температурі.
Метод 2. Залити гарячою водою (окропом)
Підійде Вам, якщо Ви плануєте приготувати рисову вермішель повністю або частково і не будете додавати її в інші готові страви, наприклад салат з креветками і рисовою вермішеллю ТМ Хоккайдо Клуб.
На відміну від пшеничної вермішелі, рисову вермішель не варять у воді, а заливають окропом. Щоб її повністю приготувати, необхідно залити і залишити на 7-10 хв. Трохи помішуючи кожні 1-2 хвилини для того, щоб вермішель розділилася.
Готова вермішель абсолютно м'яка, причому тонка буде готова вже через 7 хвилин, а більш товста і плоска через 10 хвилин.
Метод 3. Якщо вермішель переварена.
У цьому випадку її слід помістити на тарілку і поставити в мікрохвильову піч, нагріваючи протягом 5-10 сек.
Після, воду злити через друшляк.