Укр Рус

Рисова вермішель з куркою та грибами в соусі теріякі

ІНГРЕДІЄНТИ:

· Рисова вермішель ТМ Екона чи TM Hokkaido Club - 150 г

· Печериці - 200 г,

· Куряче філе - 200 г,

· Соус Теріякі TM Hokkaido Club - 2 ст. л.

· Цибуля червона - 1/2 цибулини

· Морква - 1 шт

· Соєвий соус TM Hokkaido Club - 30 мл

· Зелена цибуля нарізана - 20 г

РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ:

1. Нарізати печериці, курку, і цибулю тонкою соломкою.

2. Додати суміш соусу соєвого і теріякі. Дати настоятися.

3. У цей час залити вермішель окропом і дати настоятися. Зазвичай вистачає 5-7 хвилин, щоб вона приготувалася.

4. У сковороді вок пасерувати червону цибулю, додати моркву, нарізану тонкою соломкою, потім гриби і курку, і готувати ще 4 хвилини.

5. Додати до воку вермішель. Все перемішати і готувати 3 хвилини, в кінці посипати зеленою цибулею і ще раз перемішати.

Страва готова!