Рисова вермішель з овочами
Інгредієнти:
· Рисова вермішель - 200г
· Морква - 1,5 шт
· Солодкий перець - 1 шт
· Огірок - 1 шт
· Часник - 3 зубчики
· Оцет рисовий TM Hokkaido Club - 2 ч.л.
· Соєвий соус TM Hokkaido Club - 3 ст.л.
· Сіль - за смаком
· Рослинна олія - 2 ст.л.
Рецепт приготування:
1. Вермішель залити окропом на 5 хвилин, додати солі. Потім промити її близько хвилини в холодній воді.
2. Моркву, перець, огірок нарізати тонкою соломкою, часник подрібнити.
3. У сковороді розігріти масло і недовго пасерувати моркву з перцем, так, щоб овочі стали злегка м'якими. В кінці обсмажування додати часник.
4. Змішати вермішель з пасерованими овочами і огірком.
5. Додати за смаком соєвого соусу і рисового оцту.
6. Можна подавати із різними соусами від TM Hokkaido Club, особливо Барбекю, Теріякі, Світ-чилі чи Манго-чилі.
Смачного!