Укр Рус

Рисова вермішель з овочами

Інгредієнти:

· Рисова вермішель - 200г

· Морква - 1,5 шт

· Солодкий перець - 1 шт

· Огірок - 1 шт

· Часник - 3 зубчики

· Оцет рисовий TM Hokkaido Club - 2 ч.л.

· Соєвий соус TM Hokkaido Club - 3 ст.л.

· Сіль - за смаком

· Рослинна олія - 2 ст.л.

 Рецепт приготування:

1. Вермішель залити окропом на 5 хвилин, додати солі. Потім промити її близько хвилини в холодній воді.

2. Моркву, перець, огірок нарізати тонкою соломкою, часник подрібнити.

3. У сковороді розігріти масло і недовго пасерувати моркву з перцем, так, щоб овочі стали злегка м'якими. В кінці обсмажування додати часник.

4. Змішати вермішель з пасерованими овочами і огірком.

5. Додати за смаком соєвого соусу і рисового оцту.

6. Можна подавати із різними соусами від TM Hokkaido Club, особливо Барбекю, Теріякі, Світ-чилі чи Манго-чилі.

  Смачного!