Укр Рус

Спрінг-рол з полуницею і сиром фета

Інгредієнти:

Рисовий папір TM Hokkaido Club - 8 шт

Полуниця - 200 г

Шпінат - 90 г

Сир фета - 50 г

Горіхи пекан - 40 г

Бальзамік- заправка TM Hokkaido Club - 3-5 ст. л.

Приготування:

1. Наріжте полуницю і сир дрібно. Подрібніть горіхи.

2. Налийте гарячу воду в велику тарілку або миску. Опустіть один лист рисового паперу в воду на кілька секунд, щоб він став м'яким. Покладіть лист на тарілку або обробну дошку.

3. Викладіть на край трохи листя шпинату, дві столові ложки полуниці, дві чайні ложки горіхів і дві чайні ложки сиру. Загортайте рол від себе, в процесі ущільнюючи його. Скрутіть до половини листа, потім складіть бічні сторони всередину і закрутіть рол до кінця. Повторіть той же процес з рештою листів.

4. Полийте спрінг-роли соусом Бальзамік і подавайте до столу.

 Смачного!