Спрінг-рол з полуницею і сиром фета
Інгредієнти:
Рисовий папір TM Hokkaido Club - 8 шт
Полуниця - 200 г
Шпінат - 90 г
Сир фета - 50 г
Горіхи пекан - 40 г
Бальзамік- заправка TM Hokkaido Club - 3-5 ст. л.
Приготування:
1. Наріжте полуницю і сир дрібно. Подрібніть горіхи.
2. Налийте гарячу воду в велику тарілку або миску. Опустіть один лист рисового паперу в воду на кілька секунд, щоб він став м'яким. Покладіть лист на тарілку або обробну дошку.
3. Викладіть на край трохи листя шпинату, дві столові ложки полуниці, дві чайні ложки горіхів і дві чайні ложки сиру. Загортайте рол від себе, в процесі ущільнюючи його. Скрутіть до половини листа, потім складіть бічні сторони всередину і закрутіть рол до кінця. Повторіть той же процес з рештою листів.
4. Полийте спрінг-роли соусом Бальзамік і подавайте до столу.
Смачного!