Укр Рус

Спрінг-роли з копченим лососем

Інгредієнти:

Рисовий папір TM Hokkaido Club - 6 листів

Рисова вермішель TM Hokkaido Club зварена - 100 г 

Пекінська капуста - 6 листів

Листя салату або шпинату - 150 г

Копчений лосось або крабова паличка - 80-100 г

Соус-заправка Бальзамік TM Hokkaido Club - 3-5 ст.л.

Соус Теріякі TM Hokkaido Club 3-5 ст.л.

Приготування:

1. Налийте теплу воду в велику тарілку або миску. Опустіть один лист рисового паперу в воду на кілька секунд, щоб він став м'яким. Покладіть лист на суху тарілку або обробну дошку.

2. Викладіть лист пекінської капусти, зверху - скибочку лосося або крабову паличку, трохи салату за смаком, трохи шпинату і рисову вермішель.

   Загортайте рол від себе, в процесі ущільнюючи його. Скрутіть до половини листа, потім складіть бічні сторони всередину і закрутіть рол до кінця.

3. Повторіть той самий процес з рештою листами.

4. Розріжте спрінг-роли навпіл і подавайте до столу з соусами Бальзамік, Теріякі або соусами за своїм смаком.

 Смачного!