Спрінг-роли з копченим лососем
Інгредієнти:
Рисовий папір TM Hokkaido Club - 6 листів
Рисова вермішель TM Hokkaido Club зварена - 100 г
Пекінська капуста - 6 листів
Листя салату або шпинату - 150 г
Копчений лосось або крабова паличка - 80-100 г
Соус-заправка Бальзамік TM Hokkaido Club - 3-5 ст.л.
Соус Теріякі TM Hokkaido Club 3-5 ст.л.
Приготування:
1. Налийте теплу воду в велику тарілку або миску. Опустіть один лист рисового паперу в воду на кілька секунд, щоб він став м'яким. Покладіть лист на суху тарілку або обробну дошку.
2. Викладіть лист пекінської капусти, зверху - скибочку лосося або крабову паличку, трохи салату за смаком, трохи шпинату і рисову вермішель.
Загортайте рол від себе, в процесі ущільнюючи його. Скрутіть до половини листа, потім складіть бічні сторони всередину і закрутіть рол до кінця.
3. Повторіть той самий процес з рештою листами.
4. Розріжте спрінг-роли навпіл і подавайте до столу з соусами Бальзамік, Теріякі або соусами за своїм смаком.
Смачного!