Укр Рус

Спрінг-рол з кіноа та горіховою пастою

Інгредієнти:

Рисовий папір TM Hokkaido Club – 10 шт

Кіноа - 150 г

Огірок - 1-2 шт.

Морква - 1-2 шт.

Червоний болгарський перець - 1 шт.

Горіхова паста - 120 г

Кінза - 25 г

Лайм - 1 шт.

Соєвий соус TM Hokkaido Club - 3 ст. л.

Мед - 2 ст. л.

Оливкова олія - ​​1 ст. л.

Гострий соус чилі - ¾ ч. Л.

Соус-заправка Бальзамік TM Hokkaido Club - 3 ст.л.

Приготування:

1. Розігрійте оливкову олію і обсмажте на ній кіноа протягом 2-3 хвилин. Потім додайте дві склянки води, доведіть до кипіння, зменшіть вогонь, накрийте кришкою і готуйте ще 15-20 хвилин, поки рідина не вбереться.

2. Наріжте овочі тонкою соломкою.

3. Приготуйте соус: змішайте в невеликій мисці горіхову пасту з двома столовими ложками соєвого соусу, гострого соусу чилі, меду і соком половини лайма.

   Якщо соус вийшов дуже густим, додайте трохи гарячої води.

4. Додайте в кіноа одну столову ложку соєвого соусу, сік половини лайма і остудіть.

5. Налийте теплу воду в велику тарілку або миску. Опустіть один лист рисового паперу в воду на кілька секунд, щоб він став м'яким. Покладіть лист на суху тарілку або обробну дошку.

6. На рисовий папір викладіть трохи кіноа, додайте нарізані овочі і зелень. Згортайте рол від себе, в процесі ущільнюючи його.

    Скрутіть до половини листа, потім складіть бічні сторони всередину і закрутіть рол до кінця.

7. Повторіть той самий процес з рештою листами. Подавайте спрінг-роли разом з соусом Унагі, Теріякі або Бальзамік.

Смачного!