Укр Рус

Спрінг-рол з вугрем і мікс салатом

Інгредієнти:

Рисовий папір TM Hokkaido Club - 2 шт

Салатний мікс - 50 г

Вугор копчений - 40 г

Вершковий сир - 40 г

Огірок - 20 г

Кунжут TM Hokkaido Club - 2 ч.л.

Соєвий соус TM Hokkaido Club - 20 мл

Соус Унагі TM Hokkaido Club - 20 мл

Приготування:

1. Рисовий папір замочити на 1 хв в гарячій воді.

2. Салатний мікс нарвати листами.

3. Порізати вугор на млинцеві брусочки, попередньо знявши шкірку.

4. Огірок очистити від шкірки і насіння, нарізати соломкою.

5. Всі інгредієнти розділити на 2 частини. У рисовий папір загорнути листя салату, намазати крем-сиром, потім викласти огірок і вугра, все загорнути конвертиком, додати соусу Унагі і посипати кунжутом.

Подавати зі соєвим соусом. Смачного!