Спрінг-рол з вугрем і мікс салатом
Інгредієнти:
Рисовий папір TM Hokkaido Club - 2 шт
Салатний мікс - 50 г
Вугор копчений - 40 г
Вершковий сир - 40 г
Огірок - 20 г
Кунжут TM Hokkaido Club - 2 ч.л.
Соєвий соус TM Hokkaido Club - 20 мл
Соус Унагі TM Hokkaido Club - 20 мл
Приготування:
1. Рисовий папір замочити на 1 хв в гарячій воді.
2. Салатний мікс нарвати листами.
3. Порізати вугор на млинцеві брусочки, попередньо знявши шкірку.
4. Огірок очистити від шкірки і насіння, нарізати соломкою.
5. Всі інгредієнти розділити на 2 частини. У рисовий папір загорнути листя салату, намазати крем-сиром, потім викласти огірок і вугра, все загорнути конвертиком, додати соусу Унагі і посипати кунжутом.
Подавати зі соєвим соусом. Смачного!