Укр Рус

Рол Каліфорнія з крабом

Інгредієнти на 2 шт:

Крабове м'ясо  або палички - 100 г

Авокадо - 50 г

Огірки - 1 шт

Вершковий сир - 30 г

Рис відварений і заправлений TM Hokkaido Club - 250 г

Сухі водорості норі TM Hokkaido Club - 1 - 2 шт

Тобіко (ікра риби) - 30 г

Васабі TM Hokkaido Club - 30 г

Імбир маринований TM Hokkaido Club - 50 г

Соєвий соус TM Hokkaido Club - 50 - 100 мл

Спосіб приготування:

1. Авокадо і огірок очистити від кісточок, з авокадо зняти шкірку. Нарізати тонкими довгими смужками.

2. Крабове м'ясо  або паличку нарізати довгими брусочками шириною 0,5 см.

3. Бамбуковий килимок застелити харчовою плівкою. Лист норі викласти на килимок для суші глянцевою стороною вниз.

4. Рис рівномірно розподілити по всій поверхні норі.

5. Перевернути. Посередині викласти начинку. Додати смужку вершкового сиру.

6. Підняти килимок для суші двома пальцями і загорнути рол.

    Рівномірно розподіляти зусилля при згортанні ролу. Злегка притиснути пальцями з боків і зверху.

7. Рол зверху посипати тобіко. Притиснути по обидва боки бамбуковим килимком.

8. Ніж змочити водою. Тримаючи ніж під кутом, нарізати рол порційними шматочками. Потім знову притиснути килимком, щоб вирівняти форму.

9. Викласти роли «Каліфорнія» на тарілку і подавати із соєвим соусом, васабі та імбиром.

Смачного!