Печеня соєва (запечена в горщику) по-домашньому
Для приготування печені Вам потрібно:
- відварні соєві битки ТМ Екона - 400г;
- цибуля ріпчаста - 2 цибулини;
- картопля - 4 шт .;
- морква - 1 шт .;
- сіль, мелений перець - за смаком;
- сметана (або майонез) - 5-6 ст.л.
1. Відварені соєві битки нарізати, обсмажити з дрібно нарізаною пасерованою цибулею і спеціями.
2. У глиняний горщик покласти підготовлене соєве м'ясо, нарізану кубиками картоплю, натерту на крупній тертці моркву, посолити, поперчити, залити кип'яченою водою майже до рівня овочів, зверху залити сметаною або майонезом і тушкувати до готовності в духовці.
Смачного!