Укр Рус

Печеня соєва (запечена в горщику) по-домашньому

Для приготування печені Вам потрібно:

- відварні соєві битки ТМ Екона - 400г;

- цибуля ріпчаста - 2 цибулини;

- картопля - 4 шт .;

- морква - 1 шт .;

- сіль, мелений перець - за смаком;

- сметана (або майонез) - 5-6 ст.л.

1. Відварені соєві битки нарізати, обсмажити з дрібно нарізаною пасерованою цибулею і спеціями.

2. У глиняний горщик покласти підготовлене соєве м'ясо, нарізану кубиками картоплю, натерту на крупній тертці моркву, посолити, поперчити, залити кип'яченою водою майже до рівня овочів, зверху залити сметаною або майонезом і тушкувати до готовності в духовці.

Смачного!