Рис для суші ТМ Хоккайдо клуб
Для приготування рису для суші ТМ Хоккайдо клуб Вам буде потрібно:
- рис для суші ТМ "Хоккайдо клуб" - 250 г;
- рисовий оцет ТМ "Хоккайдо клуб" - 15 мл;
- цукор - 2 ч.л .;
- сіль - 1 ч.л.
Рис в кількості 250 г ретельно промити холодною водою, помістити в каструлю і залити 325 мл води, довести до кипіння, і варити 10 хвилин на маленькому вогні під закритою кришкою, потім на 10 сек. включити сильний вогонь, потім зняти каструлю з плити, залишити настоятися протягом 5 хвилин.
В цей час готуємо заправку для рису.
Для цього, в окремий посуд наливаємо 15 мл. рисового оцту, додаємо цукор - 2 чайні ложки і сіль - трохи менше 1 чайної ложки. Суміш потрібно підігріти і розмішати, щоб цукор і сіль розчинилися. Потім заливаємо цю заправку в рис, і обережно перевертаємо рис дерев'яною лопаткою. Треба дати рису охолонути до температури тіла.