Укр Рус

Курячі крильця в соусі Теріякі

Для приготування Вам буде потрібно:

- Курячі крильця - 600 г

- Соус Теріякі TM Hokkaido Club - 200 мл

- Кунжутне насіння ТМ Hokkaido Club - 30 г

- Оливкова олія для смаження - 10 г

- Зелена цибуля для прикраси - 30 г

1. Охолоджені курячі крильця обсмажувати на сковороді протягом 3-4 хвилин, посолити і поперчити за смаком.

2. Вийняти крильця зі сковороди і влити на сковороду теріякі. Поставити на слабкий вогонь і після того, як соус закипить і почне карамелізуватися, - знову додати крильця і ​​обсмажувати 2-3 хвилини.

3. Готові крила перекласти на тарілку і посипати кунжутом.

4. Зверху прикрасити нарізаною зеленою цибулею.

Смачного!