Курячі крильця в соусі Теріякі
Для приготування Вам буде потрібно:
- Курячі крильця - 600 г
- Соус Теріякі TM Hokkaido Club - 200 мл
- Кунжутне насіння ТМ Hokkaido Club - 30 г
- Оливкова олія для смаження - 10 г
- Зелена цибуля для прикраси - 30 г
1. Охолоджені курячі крильця обсмажувати на сковороді протягом 3-4 хвилин, посолити і поперчити за смаком.
2. Вийняти крильця зі сковороди і влити на сковороду теріякі. Поставити на слабкий вогонь і після того, як соус закипить і почне карамелізуватися, - знову додати крильця і обсмажувати 2-3 хвилини.
3. Готові крила перекласти на тарілку і посипати кунжутом.
4. Зверху прикрасити нарізаною зеленою цибулею.
Смачного!