Рисова вермішель з креветками і овочами по-тайськи в соусі Теріякі
Для приготування рисової вермішелі по-тайськи Вам знадобиться:
- Рисова вермішель TM Hokkaido Club - 200 г
- Цибуля - 0,5 шт
- Морква - 1 шт
- Часник - 2 зубчики
- Яйце куряче - 2 шт
- Перець солодкий - 1 шт
- Креветки - 250 г
- Оливкова олія для смаження - 3 ст.л.
- Курячий бульйон - 150 г
- Соєвий соус «Класичний» ТМ Izobiliti - 50 г
- Соєвий соус Теріякі TM Hokkaido Club - 2 ст.л.
- Цукор - 1 ч.л.
1. Рисову вермішель залити теплою водою і залишити на 7-10 хв.
2. На сковороді на великому вогні додати чайну ложку оливкової олії, влити тонкою цівкою збиті яйця, обсмажити і відкласти на тарілку.
3. Тим часом нарізати соломкою цибулю, моркву і перець. Подрібнити часник.
4. У каструлю з товстим дном або сковороду додати 2 ст.л. масла і на великому вогні обсмажувати цибулю, моркву і часник протягом 3-4 хвилин, або поки цибуля не буде золотистого кольору.
5. Потім додати перець і смажити ще 2-3 хв.
6. Всі овочі перекласти в тарілку, в ту ж сковороду додати 1 ч. л. масла і обсмажити креветки до золотистого кольору.
7. Потім, коли креветки матимуть красивий колір, до них додати всі інші інгредієнти.
8. Воду з рисової вермішелі необхідно злити, промити холодною водою і додати до решти інгредієнтів на сковороду. Після того, як все з'єднали - овочі, креветки, яйця, вермішель, ретельно перемішавши, додаємо соус Теріякі, цукор і бульйон. Змішавши, готуємо ще 3-5 хв. поки вермішель не стане м'якою.
Смачного!