Тушковані овочі з кунжутом в соусі Теріякі
Вам знадобляться такі інгредієнти:
- Помідори - 4 шт
- Молоді кабачки - 1 шт
- Солодкий перець - 3 шт
- Стручкова квасоля - 150 г
- Брокколі - 5-6 шт
- Кунжутне масло або будь-яке рослинне - 2 ст.л.
- Часник - 3 зубчики
- Кунжут ТМ Hokkaido Club - 1 ст.л.
- Соус соєвий TM Hokkaido Club - 4 ст.л.
- Соус Теріякі TM Hokkaido Club - 4 ст.л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений - за смаком
1. Всі овочі вимити і дрібно нарізати.
2. З помідора зняти шкірку, зробивши хрестоподібний надріз і на хвилину опустити в киплячу воду; потім остудити в холодній воді, почистити і м'якість нарізати кубиками. З перцю вийняти насіння.
3. Стручкову квасолю і брокколі помити, і обрізати хвостики. Часник очистити і подрібнити.
4. Всі овочі слід замаринувати соєвим соусом, для чого перекласти в неглибокий посуд, залишити на годину.
5. Обсмажити кунжут на сухій сковороді.
6. У сковороду додати масло і на сильному вогні обсмажити овочі, помішуючи, протягом 3-4 хвилин. До овочів додати трохи солі і перець за смаком, і перемішати; готувати ще 2 хвилини.
7. Готову страву перекласти на тарілку, полити соусом Теріякі і присипати обсмаженим кунжутом. Подавати як гарнір до м'яса або як самостійну страву.
Смачного!