Укр Рус

Тушковані овочі з кунжутом в соусі Теріякі

 

Вам знадобляться такі інгредієнти:

- Помідори - 4 шт

- Молоді кабачки - 1 шт

- Солодкий перець - 3 шт

- Стручкова квасоля - 150 г

- Брокколі - 5-6 шт

- Кунжутне масло або будь-яке рослинне - 2 ст.л.

- Часник - 3 зубчики

- Кунжут ТМ Hokkaido Club - 1 ст.л.

- Соус соєвий TM Hokkaido Club - 4 ст.л.

- Соус Теріякі TM Hokkaido Club - 4 ст.л.

- Сіль за смаком

- Перець чорний мелений - за смаком

1. Всі овочі вимити і дрібно нарізати.

2. З помідора зняти шкірку, зробивши хрестоподібний надріз і на хвилину опустити в киплячу воду; потім остудити в холодній воді, почистити і м'якість нарізати кубиками. З перцю вийняти насіння.

3. Стручкову квасолю і брокколі помити, і обрізати хвостики. Часник очистити і подрібнити.

4. Всі овочі слід замаринувати соєвим соусом, для чого перекласти в неглибокий посуд, залишити на годину.

5. Обсмажити кунжут на сухій сковороді.

6. У сковороду додати масло і на сильному вогні обсмажити овочі, помішуючи, протягом 3-4 хвилин. До овочів додати трохи солі і перець за смаком, і перемішати; готувати ще 2 хвилини.

7. Готову страву перекласти на тарілку, полити соусом Теріякі і присипати обсмаженим кунжутом. Подавати як гарнір до м'яса або як самостійну страву.

Смачного!