Тушковані баклажани в соєво-лаймовому соусі ТМ Хоккайдо Клуб
Для приготування тушкованих баклажанів Вам потрібно трохи продуктів:
- баклажан - 1 шт. (Великий);
- ріпчаста цибуля - 1 шт .;
- болгарський перець - 1 шт. (зелений, червоний або жовтий);
- мелений кумін - 0,5 ч.л .;
- томатна паста - 2 ст.л .;
- вода - 1 склянка;
- «Соус соєвий зі смаком Лайму» ТМ Hokkaido Club - 2-4 ст.л.
Для основи чистимо цибулю, перець і баклажан.
На сковороду вливаємо оливкову олію, додаємо цибулю і обсмажуємо до золотистого кольору.
Баклажан нарізаємо кубиками і додаємо до цибулі, переводимо вогонь на середній режим і тушкуємо під кришкою 5 хв. Після, додаємо перець і тушкуємо ще 5 хв. під кришкою.
Відміряємо кумін і необхідну кількість томатної пасти, додаємо до овочів і відразу вливаємо склянку води, постійно перемішуючи, тушкуємо на великому вогні, поки вода повністю не випарується.
Соєво-лаймовий соус вливаємо в баклажани і відразу вимикаємо. Даємо настоятися 10 хвилин.
Родзинка страви - якщо соус додати в процесі приготування, весь смак зіпсується, тому його слід додати в кінці.
Смачного!