Пастрома з курячої грудки в соусі чилі ТМ Хоккайдо Клуб
Для приготування Пастрома Вам не обійтися без таких інгредієнтів:
- куряче філе 3 шт .;
- паприка копчена 1 ч.л .;
- сіль за смаком;
- соус «Солодкий чилі» ТМ Hokkaido Club 4 ст.л.
Відокремлюємо грудку від кісточок, жиру і шкірки, в мисці змішуємо паприку, сіль і соус і з усіх боків змащуємо м'ясо і викладаємо на пергамент, духовку нагріваємо до 100 градусів, перекладаємо туди м'ясо і випікаємо півтори години.
Перевіряємо м'ясо на готовність, роблячи надріз посередині, якщо м'ясо біле і сік прозорий, це означає готово.
Після того, як м'ясо охолоне повністю, нарізаємо і викладаємо в контейнер, щільно закриваємо і зберігаємо в холодильнику до 5 днів.