Укр Рус

Салат з креветками та рисовою вермішеллю

Для приготування салату з креветками і рисовою вермішеллю, Вам знадобиться:

- Рисова вермішель - 150 г TM Екона або TM Hokkaido Club

- Креветки (очищені) - 200 г

- Перець солодкий червоний (великий) - 1/2 шт

- Пекінська капуста - 50 г

- Морква - 1/2 шт

- Часник (великий) - 1 зуб.

- Кінза або петрушка (маленький пучок)

- Цибуля зелена (маленький пучок)

- Масло кунжутне - 1 ст. л.

- Оливкова або рослинна олія - 1 ст. л.

- Соєвий соус TM Hokkaido Club - 3 ст. л.

- Для любителів слегка гострого: Sweet Chili від TM Hokkaido Club - 3 ч. л.

- Перець чорний (мелений, за смаком)

- Сіль (за смаком)

Приготування:

1. Для приготування рисової вермішелі: необхідно зварити вермішель протягом 5-7 хв., трохи помішуючи кожні 1-2 хвилини для того, щоб вермішель розділилася.

2. Зелень і перець промиваємо, перець очищаємо від насіння і видаляємо плодоніжки. Нарізаємо пекінську капуста і моркву соломкою.

3. Відварюємо креветки і нарізаємо.

4. Наступним етапом готуємо заправку для салату: дрібно нарізаємо часник і зелень і перемішуємо з оливковим (рослиною) олією, кунжутним маслом, соєвим соусом і соусом чилі, солимо і перчимо до смаку, якщо в цьому є необхідність.

5. Рисову вермішель зливаємо,  з'єднуємо з креветками, капустою і морквою, перцем і зеленню.

6. Все це перемішуємо і заливаємо заправкою.

7. Салату необхідно буде настоятися не менше 15 хвилин.

Смачного!