Салат з креветками та рисовою вермішеллю
Для приготування салату з креветками і рисовою вермішеллю, Вам знадобиться:
- Рисова вермішель - 150 г TM Екона або TM Hokkaido Club
- Креветки (очищені) - 200 г
- Перець солодкий червоний (великий) - 1/2 шт
- Пекінська капуста - 50 г
- Морква - 1/2 шт
- Часник (великий) - 1 зуб.
- Кінза або петрушка (маленький пучок)
- Цибуля зелена (маленький пучок)
- Масло кунжутне - 1 ст. л.
- Оливкова або рослинна олія - 1 ст. л.
- Соєвий соус TM Hokkaido Club - 3 ст. л.
- Для любителів слегка гострого: Sweet Chili від TM Hokkaido Club - 3 ч. л.
- Перець чорний (мелений, за смаком)
- Сіль (за смаком)
Приготування:
1. Для приготування рисової вермішелі: необхідно зварити вермішель протягом 5-7 хв., трохи помішуючи кожні 1-2 хвилини для того, щоб вермішель розділилася.
2. Зелень і перець промиваємо, перець очищаємо від насіння і видаляємо плодоніжки. Нарізаємо пекінську капуста і моркву соломкою.
3. Відварюємо креветки і нарізаємо.
4. Наступним етапом готуємо заправку для салату: дрібно нарізаємо часник і зелень і перемішуємо з оливковим (рослиною) олією, кунжутним маслом, соєвим соусом і соусом чилі, солимо і перчимо до смаку, якщо в цьому є необхідність.
5. Рисову вермішель зливаємо, з'єднуємо з креветками, капустою і морквою, перцем і зеленню.
6. Все це перемішуємо і заливаємо заправкою.
7. Салату необхідно буде настоятися не менше 15 хвилин.
Смачного!