Укр Рус

Тефтелі з соєвого фаршу ТМ Екона з печерицями

Для приготування тефтелей Вам потрібно:

- розмочений соєвий фарш ТМ Екона - 600г;

- батон (м'якість) - за смаком;

- ріпчаста цибуля - 2 цибулини;

- яйце - 1 шт .;

- рослинна олія - 2 ст.л .;

- печериці - 100 г;

- сіль, перець мелений - за смаком;

- борошно - 1 ст.л.

1. Гриби промити, очистити, відварити, пропустити через м'ясорубку разом з м'якушем батона. Дрібно нарізану цибулю обсмажити, яйце зварити і дрібно нарізати.

2. Змішати гриби, цибулю, фарш і яйце, все посолити, поперчити.

3. З отриманого фаршу сформувати биточки, запанірувати їх в борошні і обсмажити на олії до утворення скоринки. Готові битки подавати з відвареною картоплею, поливши грибним соусом або сметанним з томатом.

Смачного!