Тефтелі з соєвого фаршу ТМ Екона з печерицями
Для приготування тефтелей Вам потрібно:
- розмочений соєвий фарш ТМ Екона - 600г;
- батон (м'якість) - за смаком;
- ріпчаста цибуля - 2 цибулини;
- яйце - 1 шт .;
- рослинна олія - 2 ст.л .;
- печериці - 100 г;
- сіль, перець мелений - за смаком;
- борошно - 1 ст.л.
1. Гриби промити, очистити, відварити, пропустити через м'ясорубку разом з м'якушем батона. Дрібно нарізану цибулю обсмажити, яйце зварити і дрібно нарізати.
2. Змішати гриби, цибулю, фарш і яйце, все посолити, поперчити.
3. З отриманого фаршу сформувати биточки, запанірувати їх в борошні і обсмажити на олії до утворення скоринки. Готові битки подавати з відвареною картоплею, поливши грибним соусом або сметанним з томатом.
Смачного!