Котлети з соєвого фаршу ТМ Екона в листах салату
Для приготування котлет Вам потрібно:
- соєвий розмочений фарш - 300г
- батон (м'якість) - 1/4 частина
- зелений салат - 100г
- борошно - 1 ст.л.
- часник - 2 часточки
- рослинна олія - 2 ст.л.
- молоко - 1/2 склянки
- сіль, перець - за смаком
- томатний соус - 1/2 склянки
- сметана - 1/2 склянки
Батон розмочити в молоці, змішати з соєвим фаршем, подрібненим часником, посолити, поперчити, ретельно перемішати.
З приготованого фаршу сформувати котлети, обваляти їх в борошні і обсмажити в олії до утворення хрусткої золотистої скоринки. Загорнути їх в листя салату, покласти в сотейник, залити томатним соусом, змішаним зі сметаною, і тушкувати 15 хвилин.