Укр Рус

Салат з креветками і рисовою вермішеллю ТМ Хоккайдо клуб

 

Для приготування салату з креветками і рисовою вермішеллю ТМ Hokkaido Club Вам знадобиться

- Рисова вермішель ТМ Hokkaido Club - 100 г

- Креветки (очищені) - 200 г

- Перець солодкий червоний (великий) - 1/2 шт

- Часник (великий) - 1 зуб.

- Кріп (маленький пучок)

- Цибуля зелена (маленький пучок)

- Масло кунжутне - 1 ст. л.

- Оливкова або рослинна олія - 1 ст. л.

- Соєвий соус "Класичний" ТМ Izobiliti - 1 ст. л.

- Для любителів гострого: соус гострий «Sweet Chili» ТМ Hokkaido Club , а менш гострого: соус «Sweet Сhili Лагідний» ТМ Hokkaido Club - 3 ч. л.

- Перець чорний (мелений, за смаком)

- Сіль за смаком)

- Арахіс (смажений) - 30 г

Для приготування рисової вермішелі скористайтеся рекомендаціями по методу 2 в статті Рисова вермішель як приготувати - необхідно залити вермішель окропом і залишити на 10 хв., або зварити протягом 5-7 хвилин, трохи помішуючи кожні 1-2 хвилини для того, щоб вермішель розділилася.

Зелень і перець промиваємо, перець очищаємо від насіння і видаляємо плодоніжки.

Відварюємо креветки і нарізаємо.

Наступним етапом готуємо заправку для салату: дрібно нарізаємо часник і зелень і перемішуємо з оливковою (рослинною) олією, кунжутним маслом, соєвим соусом і соусом чилі, солимо і перчимо до смаку, якщо в цьому є необхідність.

Рисову вермішель зливаємо, з'єднуємо з креветками.

Перець також нарізаємо соломкою і додаємо до вермішелі і креветок, останнім заливаємо все заправкою і посипаємо дрібно посічениним арахісом.

Салату необхідно буде настоятися не менше 15 хвилин.

Смачного!