Рис з овочами під соусом Теріякі
Цей простий рецепт дуже смачний!
Вам знадобиться трохи інгредієнтів:
- Соус Теріякі TM Izobiliti - 50 г
- Соус соєвий TM Izobiliti - 70 г
- Рис довгозернистий - 100 г
- Яйце - 1 шт
- Баклажан без шкурки (або кабачок) - по 1 шт
- Морква - 1 шт
- Кукурудза свіжа або розморожена - 50 г
- Цибуля зелена - 30 г
- Горошок - 50г
- Кунжут TM Hokkaido Club - 30 г
1. Баклажан і моркву нарізати кубиками, викласти в миску і залити соєвим соусом (до половини), перемішати і покласти в холодильник на 0,5 години.
2. Відварити рис за інструкцією. Підсмажити кунжут на сухій сковороді.
3. На розігріту сковороду з рослинним маслом висипати овочі в соусі і смажити на сильному вогні хвилин 5-7.
4. Потім додати кукурудзу і горошок. Полити соусом Теріякі і готувати ще 3 хвилини.
5. Гарячі овочі додати в рис, добре перемішати. Вбити сире яйце і ще раз перемішати.
6. Все це викласти в тарілку, полити залишком соусу, посипати кунжутом і зеленою цибулею.
7. При бажанні додати тофу, будь-яке м'ясо або морепродукти.
Смачного!