Соба (гречана локшина) з куркою і з соусом Теріякі
Відмінний рецепт смачного обіду або вечері:
- Гречана локшина Соба TM Hokkaido Club - 300 г
- Куряче філе - 200 г
- Солодкий перець - 1 шт
- Стручкова квасоля - 50 г
- Оливкова олія - 2 ч.л.
- Соус Теріякі TM Hokkaido Club - 2 ст.л.
- Соус Sweet Chili TM Hokkaido Club - 2 ст.л.
1. У підсоленій воді відварюємо гречану локшину за інструкцією не до повної готовності.
2. На розігріту сковороду додаємо трохи оливкової олії, і обсмажуємо курку, потім виливаємо соус Теріякі і продовжуємо обсмажувати.
3. Окремо на оливковій олії на повільному вогні обсмажуємо болгарський перець, квасолю і моркву; додаємо соус Світ чилі (гострий або ніжний на вибір).
4. Обсмажуємо кунжут TM Hokkaido Club на сухій сковороді.
5. Всі овочі і курку з'єднуємо з локшиною і продовжуємо готувати хвилини 3, додаємо пару крапель Теріякі або Світ чилі.
6. Готову страву посипаємо кунжутом.
Смачного!