Салат з легкою заправкою із меду та соєвого соусу
Інгредієнти:
· Рукола - 1 пучок
· Салат листовий - 1 пучок
· Помідори сезонні - 1 шт.
· Цибуля червона - 1/2 шт.
· Огірок сезонний - 1 шт.
· Перець болгарський - 1 шт.
· Кунжут TM Hokkaido Club - 30 г
· насіння гарбузу або соняшника - 10 г
Для заправки:
· оливкова олія (лляна) - 2 ст.л.
· французька гірчиця зерниста - 1 ч.л.
· сік лимоний - 2 ст.л.
· мед - 2 ст.л.
· соєвий соус TM Hokkaido Club - 20 г
· Соус Теріякі від TM Hokkaido Club - 20 г - за бажанням
Приготування:
Промиваємо салат і рвемо його руками. Робимо це обов'язково руками, так як в цьому випадку структура зелені втрачає менше вітамінів.
Решту овочів нарізаємо ножем в довільній формі.
Для заправки беремо запропоновані інгредієнти і змішуємо їх в окремій ємності. Якщо Вам подобається більш рідка заправка, то додайте більше масла та соєвого соусу.
Перемішуємо підготовлені інгредієнти з заправкою і посипаємо кунжутом. Смачного!