Укр Рус

Салат з легкою заправкою із меду та соєвого соусу

Інгредієнти:

· Рукола - 1 пучок

· Салат листовий - 1 пучок

· Помідори сезонні - 1 шт.

· Цибуля червона - 1/2 шт.

· Огірок сезонний - 1 шт.

· Перець болгарський - 1 шт.

· Кунжут TM Hokkaido Club - 30 г

· насіння гарбузу або соняшника - 10 г

Для заправки:

· оливкова олія (лляна) - 2 ст.л.

· французька гірчиця зерниста - 1 ч.л.

· сік лимоний - 2 ст.л.

· мед - 2 ст.л.

· соєвий соус TM Hokkaido Club - 20 г

· Соус Теріякі від TM Hokkaido Club - 20 г - за бажанням

Приготування:

Промиваємо салат і рвемо його руками. Робимо це обов'язково руками, так як в цьому випадку структура зелені втрачає менше вітамінів.

Решту овочів нарізаємо ножем в довільній формі.

Для заправки беремо запропоновані інгредієнти і змішуємо їх в окремій ємності. Якщо Вам подобається більш рідка заправка, то додайте більше масла та соєвого соусу. 

Перемішуємо підготовлені інгредієнти з заправкою і посипаємо кунжутом. Смачного!