Цвітна капуста у «липкому» китайському соусі
ІНГРЕДІЄНТИ
· капуста цвітна (середній качан) 0,5 шт.
· борошно пшеничне 3 ст.л.
· крихта хлібна 6 ст.л.
· перець чорний 0,25 ч.л.
Для маринаду:
· соєвий соус TM Hokkaido Club - 4 ст.л.
· соус Унагі TM Hokkaido Club -3 ст.л.
· мед 2 ст.л.
· сік лимонний 1 ч.л.
· часник 4 шт.
· імбир тертий 1 ч.л.
· соус шрірача ТМ Hokkaido Club - 5-8 крапель
· вода 100 мл
· кунжут TM Hokkaido Club - 20г
· цибуля зелена - 4-5 пір'їв
РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ
Розігріти духовку до 200 градусів. Організувати робоче місце, розмістивши борошно, яйце і хлібні сухарі в окремі тарілки.
Змішати сіль і перець з хлібної крихтою.
Розрізати цвітну капусту на дрібні суцвіття. Вмочати суцвіття в борошно, потім яйце, потім в крихту. Викласти на пергаментний папір на деко. Випікати протягом 15-20 хвилин або до легкого хрускоту.
У сотейник додати всі інгредієнти для соусу. Поставити його на середній вогонь. Змішати і довести до кипіння і варити близько 5 хвилин, поки він не почне густіти.
Полити готовим соусом запечені шматочки цвітної капусти і акуратно перемішати для рівномірного покриття.
Смачного!