Укр Рус

Цвітна капуста у «липкому» китайському соусі

ІНГРЕДІЄНТИ

· капуста цвітна (середній качан) 0,5 шт.

· борошно пшеничне 3 ст.л.

· крихта хлібна 6 ст.л.

· перець чорний 0,25 ч.л.

Для маринаду:

· соєвий соус TM Hokkaido Club - 4 ст.л.

· соус Унагі TM Hokkaido Club -3 ст.л.

· мед 2 ст.л.

· сік лимонний 1 ч.л.

· часник 4 шт.

· імбир тертий 1 ч.л.

· соус шрірача ТМ Hokkaido Club -  5-8 крапель

· вода 100 мл

· кунжут TM Hokkaido Club - 20г

· цибуля зелена - 4-5 пір'їв

РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ

Розігріти духовку до 200 градусів. Організувати робоче місце, розмістивши борошно, яйце і хлібні сухарі в окремі тарілки.

Змішати сіль і перець з хлібної крихтою.

Розрізати цвітну капусту на дрібні суцвіття. Вмочати суцвіття в борошно, потім яйце, потім в крихту. Викласти на пергаментний папір на деко. Випікати протягом 15-20 хвилин або до легкого хрускоту.

У сотейник додати всі інгредієнти для соусу. Поставити його на середній вогонь. Змішати і довести до кипіння і варити близько 5 хвилин, поки він не почне густіти.

Полити готовим соусом запечені шматочки цвітної капусти і акуратно перемішати для рівномірного покриття.

Смачного!